Εξοπλισμός – Μηχανές ΚαφέΕπικοινωνια

Divino

Divino Cafe - Divine Offer - Επαγγελματική μηχανή espresso με χρησιδάνειο Sonetto

Κορυφαίες Λύσεις της Sonetto για τους επαγγελματίες του καφέ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Τώρα, η Sonetto, εξοπλίζει το κατάστημα ή την επιχείρησή σας με επαγγελματική μηχανή καφέ, με τη μορφή χρησιδανείου, σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανών καφέ, στο πιο ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς.

Μια προσφορά που αξίζει να κάνετε δική σας, επιλέγοντας αποκλειστικά τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ DIVINO που φέρνει κοντά σας η Sonetto και προσφέροντας στους πελάτες σας κορυφαία απόλαυση στην πιο ποιοτική εκδοχή της, με ανώτερη παρασκευή, ασύγκριτο άρωμα, σπάνια γεύση και επίγευση.

Εξοπλισμός – Κούπες, Φλιτζάνια, Συνοδευτικά

Αποκτήστε σήμερα όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα συνοδευτικά για να απογειώσετε τη μοναδική απόλαυση των εκλεκτών και σπάνιων ποικιλιών καφέ της Sonetto. Βρείτε στη συλλογή μας, όλα όσα χρειάζεστε από τα κατάλληλα γυάλινα ποτήρια για fredo, τα σωστά φλιτζάνια για ζεστά ροφήματα espresso και cappuccino, την καστανή ή λευκή ζάχαρη, έως και τα σωστά μεγέθη χάρτινων ποτηριών, για να σας ακολουθεί το άρωμα και η γεύση του αγαπημένου σας χαρμανιού, σε κάθε σας βήμα.

Γιατί στη Sonetto ο καφές δεν είναι απλά ιεροτελεστία, είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεύσης, μια αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να την απολαύσετε σε κάθε της λεπτομέρεια.

Καλέστε στο 210 2920300 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας