Εξοπλισμός – Μηχανές ΚαφέΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Il Sonetto Del Caffe Χονδρική Διάθεση Καφε - Espresso και Ροφημάτων για Έπαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα

Κορυφαίες Λύσεις της Sonetto για τους επαγγελματίες του καφέ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Τώρα, η Sonetto, εξοπλίζει το κατάστημα ή την επιχείρησή σας με επαγγελματική μηχανή καφέ, με τη μορφή χρησιδανείου, σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανών καφέ, στο πιο ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς.

Μια προσφορά που αξίζει να κάνετε δική σας, επιλέγοντας αποκλειστικά τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ Il SONETTO που φέρνει κοντά σας η Sonetto και προσφέροντας στους πελάτες σας κορυφαία απόλαυση στην πιο ποιοτική εκδοχή της, με ανώτερη παρασκευή, ασύγκριτο άρωμα, σπάνια γεύση και επίγευση.

Εξοπλισμός – Κούπες, Φλιτζάνια, Συνοδευτικά

Φλιτζάνι Espresso - Sonneto Χονδρική

Φλιτζάνι Espresso Sonetto

Φλιτζάνι Cappuccino- Sonetto Χονδρική Πανελλαδικά

Φλιτζάνι Cappuccino Sonetto


Αποκτήστε σήμερα όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα συνοδευτικά για να απογειώσετε τη μοναδική απόλαυση των εκλεκτών και σπάνιων ποικιλιών καφέ της Sonetto. Βρείτε στη συλλογή μας, όλα όσα χρειάζεστε από τα κατάλληλα γυάλινα ποτήρια για fredo, τα σωστά φλιτζάνια για ζεστά ροφήματα espresso και cappuccino, την καστανή ή λευκή ζάχαρη, έως και τα σωστά μεγέθη χάρτινων ποτηριών, για να σας ακολουθεί το άρωμα και η γεύση του αγαπημένου σας χαρμανιού, σε κάθε σας βήμα.

Γιατί στη Sonetto ο καφές δεν είναι απλά ιεροτελεστία, είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεύσης, μια αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να την απολαύσετε σε κάθε της λεπτομέρεια.

  • Καλέστε στο 210 2920300 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας